Mac OS AMD HD7610M Ekran Kartını Tanıtma

Tomasson

Hectopat
Daha fazla  
Uzun uğraşlar sonucu Yosemite kurdum ama şimdi AMD 7610M ekran kartımı nasıl tanıtacağım ? 4MB olarak görünüyor şu an ve Clover bile doğru dürüst açılmıyor 4MB ekran kartı göründüğünden.

Ayrıca wifi görünmüyor şu an onu çözmenin bir yolu yok mu ?

Dediklerimde anlaşılmayacak bir şey yok. Ekran kartını tanıtmak için linkteki rehberi takip edeceksin ama zor iş. Wi-Fi içinde Wi-Fi yongası nedir bunu yazmalısın. Intel yada Atheros gibi.
Wifi yongası Realtek, ingilizcem iyi olmadığı için rehberi tam olarak anlayamıyorum. Temelde bu ekran kartını tanıtım 1GB olarak kullanmak mümkün mü? Ayrıca pil göstergesi de yok.

Dediğim gibi o ekran kartı için tek çözüm ve uğraşmak istiyorsan zaman ayırman gerekecek. Konu için çok iyi bir İngilizce' ye gerek yok. Ancak konuda bahsedilen işlemlere vakıf değilsen tavsiyem hiç uğraşma. Pil göstergesi içinde DSDT yama gerekiyor.

Dediğim gibi o ekran kartı için tek çözüm ve uğraşmak istiyorsan zaman ayırman gerekecek. Konu için çok iyi bir İngilizce' ye gerek yok. Ancak konuda bahsedilen işlemlere vakıf değilsen tavsiyem hiç uğraşma. Pil göstergesi içinde DSDT yama gerekiyor.
Pek anlamıyorum yeni yeni öğreniyorum bazı hackintosh kavramlarını, anladığım kadarıyla 7000 serisi mobil Amd kartları için 6000 serisi masaüstü katları için olan adımları yapmalıymışım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı