Mac OS deneme sürümü var mı ?

• Konuyu başlatan fatih52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.906
F

fatih52

Ziyaretçi
Arkadaşlar Mac OS X merak ediyorum. Mac OS X deneme sürümü var mı ? Deneme sürümü var ise nereden temin edebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows gibi düşünmeyin. Hani 30 günlük deneme süresi var ya. Denemek için siz intel tabanlı bir bilgisayara mac işletim sistemi kuracaksınız bir diğer deyişle o orijinal macintosh olmayacak da hack'intosh olacak. Kurmayı başarırsanız istediğiniz kadar deneyin. Ben yaklaşık iki senedir deniyorum mesela:)

Eğer sisteminiz uygunsa donanımlarınız için gerekli sürücüleri bulup kurabilirseniz gereken performansı alırsınız. Ancak diyelim ki bir laptopda deneyeceksiniz ve laptopunuz yeni nesil işlemcili (i3, i5, i7) yani optimus özellikli hem tümleşik hem de harici ekran kartı var. Harici ekran kartınızı kullanamazsınız.

Anladım. Sistem 4 yıllık bir sistem. Harici ekran kartı bulunuyor sistemde. İşlemci yeni değil. Ben sürekli kullanmayı düşünmüyorum. 10 gün kadar denemeyi düşünüyorum. Asıl amacım ise Mac OS kurulumunu öğrenmek.

VM VirtualBox programı ile sanal olarak Mac OS X 10.9 Mavericks kurabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı