Mac OS İnternet Erişimi ve Ekran Kartı Sürücüsü

yasarvural

Kilopat
Daha fazla  
Ben kurulumu yaptım. Sistemimde 2 adet 2 TB HDD, 1 adet 250 GB SSD var. SSD'de Windows 8.1 yüklü. Partion manager ile videodakileri harfien yaptım. BIOS'ta bir yerden sonra ilerlemedi. Yaklaşık 20 dakika bekledim ve reset attım yeniden basladiktn sonra artık win 8 açılmadı. Hatta SSD'yi görmedi. Ben de 2 TB'a daha önceden yüklü olan win 8 ile açılış yaptım ve partion manageri yeniden buraya yükledim. Bir uyarı verdi tamam dedim ve yaklaşık 15 dakika işlem yaptı sonra ssd yi gördüm ve ilk olarak yapmış olduğum bölme islemindeki 55 gb bölüm açıldı ve devaminda sorunsuz yükledim.

Şimdi mac os ta internete giremiyorum ve ekran kartı kurulu değil. Önceliğim bu iki sorun..

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem bilgilerim

Anakart asus p7p55d le

işlemci core i5 750 2.67ghz 1156 lga

ram 8 gb kingston hypirex ddr3

ekran kartı gigabyt NVİDİA gerforce GTX 760

sabit disk 1.5 tb seagate. 2 tb seagate. 240 gb kingston ssd

recep bey iki gündür sizi rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın ben ilgili rehberlerinizi izleyerek maverixs 10.9.5 kurulumu gerçekleştirdim fakat clover configratör ile yaptığım işlemler birtürlü kaydetmedi dolaysıyla boot işlemini yapamadım bir başka konu ise ekran kartının id sini bulamadım iki gündür uykusuzluktan bittim çokta istiyorum mac i denemek. ssd olan bütün verilerim silindi şimdi orayı tekrar windows 8 yapıyorum. ve yeni yüklemeyi 170 gb bölmüş olduğum hdd üzerinde yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun rica ediyorum... şimdiden teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı