Mac OS Mavericks yukleme sırasında HDD Smart sorunu

kenanerkan

Hectopat
Yer
belgium
Sitenizin yardımıyla mac kurmaya çalıştım. Clover olarak kurmaya çalışırken mouse çalışmadı. Sonrasında iatkos olarak denedim. Bu defada tam disk seçmeye gelirken smart olayı geçersiz şeklinde bir uyarı verdi. Tekrar win 7 yükledim ama tekrar smart olayı karşıma çıktı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
SMART sorunu dediğiniz şey eğer sabit diskin tahmin ettiğim S.M.A.R.T. özelliği ise diskiniz bozulmuş maalesef. SMART, sabit diskin kendi kendini izleme mekanizmasıdır ve diske bir sorun varsa SMART uyarı verir. Sabit Diskinizi değiştirin.

Öncelikle ilgilendiginiz ve faydali paylasimlariniz icin tesekkürler. Soylediginiz gibi dusunuyordum. Korktugum basima geldi.
Fazla depolama yapmadigim icin dell marka 160 gb almayi dusunuyorum. Sizce nasil acaba? Mac ve windows icin yeterli mi?
Farkili bir marka model onerebilir misiniz?

recep bey iyi günler. çalışan imac late 2009'a format atayım dedim banada smart hatası verdi. format atmadan içinde macos yüklüydü. şimdi neden böyle bir hata verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…