Mac OS Nvidia optimus desteği

QART

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim ekran kartım GTX 970m ve opptimus özelliği olduğu için mac os'da ekran kartımı tanıtamıyorum. Merak ettiğim mac os'un optimus desteğine kavuşması için yeni Mac'lerin çıkması ve optimus özellikli ekran kartlarına sahip olması mı gerek? Ve ben çok apple etkinliği falan takip etmiyorum, ne zaman yeni bir mac sürümü ve mac bilgisayarı çıkacak? Belki bir umut optimus özellikli bir ekran kartı ile gelir ve bizde tam performans kullanabiliriz Mac os x'i :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimus NVIDA tarafından geliştirilen, Windows ve Linux destekli bir teknoloji. Mac cihazların ise kendi Graphic Switch teknolojisi vardır. Dolayısıyla keşke bunu desteklese diye temenni etsen de, Optimus Mac cihazlara gelmeyecek.

Hocam,o zaman bu bağlamda Apple'ın hiç bir zaman 970m gibi yada daha üst model bir grafik kartını, Mac'lerinde kullanmayacaklar. Nasıl olacakta güncel kalacaklar teknolojik anlamda merak ediyorum açıkçası. Zaman gösterecek her şeyi beklemeye devam.. :)

Sorun cihazların kullandığı Optimus teknolojisi. Her ne kadar Apple Maxwell'den beri NVIDIA kartlara yerleşik olarak destek vermese de, NVIDIA Web Driver sayesinde bu kartları kullanabiliyoruz.
Mesela çoğu üst düzey oyuncu Laptop'larda bu teknoloji kullanılmadığından OS X kurulumda bu kartlar (GTX 970M gibi mesela) NVDIA Web Driver ile kullanılabilir. Sosyalde bununla ilgili konular mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı