Mustafa Mete Öztürk Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #1 Mac Os'un yüklü olduğu diski genişletmek istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim ? Sistem bölümü İle 47.80 Gblik yedek 2 bölümünü birleştirmek istiyorum , mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2015
Mac Os'un yüklü olduğu diski genişletmek istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim ? Sistem bölümü İle 47.80 Gblik yedek 2 bölümünü birleştirmek istiyorum , mümkün müdür?
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #2 Mac kurduğunuz bölüm ilk sırada ise dedğiniz gibi yapmak mümkün. Ancak diğer 2 bölümü formatlayıp tek disk veya 2 parça şeklinde yapabilirsiniz. NFTS ve HFS+ yı tek şekilde biçimlendirmeden kullanmanız mümkün değil.
Mac kurduğunuz bölüm ilk sırada ise dedğiniz gibi yapmak mümkün. Ancak diğer 2 bölümü formatlayıp tek disk veya 2 parça şeklinde yapabilirsiniz. NFTS ve HFS+ yı tek şekilde biçimlendirmeden kullanmanız mümkün değil.