Mac OS Siyah Ekran Hatası - Bilgisayar Açılmıyor

halit sef

Hectopat
Merhabalar, ben Sony-Vaio VPCSB1A9E model laptopa sahibim. Mac OS X kurmaya çalışırken siyah bir ekran geldi, ben de bekledim ancak siyah ekran gitmedi. Son çare açma-kapama tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapattım. Sonra, bilgisayarı açmayı deniyorum, açılmıyor. Basıyorum açma tuşuna hiçbir şey olmuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Siyah ekranı aldığım yer; usbden Mac OS'u yüklerken " -v -x" komutları ile açtım ve yazılar geldi,gitti. Sonra bir an da siyah ekran geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskteki bilgilerini kopyaladın mı? Kopyalamadıysan usb den çalışan bir linux yardımıyla hepsini harici bir harddiske kopyala ve https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/41030-mac-os-x-mavericks-10-9-1-raw-imaji.html adresindeki yerden SUSE ımage writer ile başka bir bilgisayarda usb ye 10.9.1 .raw dosyasını yazdır. Ardından usb yi takıp o sayfadakilere göre işlemi tekrar yap. BIOS ayarlarına dikkat et. Ve açılırken "1" ile chamelon bootloaderi deneybilirsin. Bende de normal bootloader ile ekran hatası veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…