Mac OS "using reloc block: no, hibernate: no" Hatası
@biorap bios ayarlarım o kadar kısıtlı ki yanlış yapma ihtimalim imkansız öyle diyeyim ben. Birde uygun dosyayı isim değiştirerek mi bulucam?
@eayrenk e tabiki daha önce dedim ya. OsxAptioFixDrv ve OsxAptioFixDrv-2 seçeneklerinden birisini EFI/CLOVER/DRİVERS64UEFİ klasörü içine atacaksın. Kurulum imajinda OsxAptioFixDrv-2 olması lazım. Drivers-off klasöründen OsxAptioFixDrv dosyasını al buraya yapıştır. Diğerini sil. Edit: isim degistirme yok. Bunlar iki farkli dosya.
@biorap dediğiniz gibi yaptım deniyorum şimdi
Dediğiniz gibi yapınca da "using reloc block yes hibernate no" aldım
@eayrenk o yazdiklarin hata mesaji degil normal. Peşine ++++ yazdiktan sonra ekranda yazilar akmasi lazim. Acaba usb 3.0 kullandigin icin olabilir mi? Usb 2.0 porta takip dener misin.
@biorap Aynen bende ilk ondan şüphelenmiştim bikaç gün önce. 3 gündür bunun farkında olarak usb 2.0 portu kullanıyorum ama akmıyor yazılar
@eayrenk vallahi dostum ne diyeyim ki? Başka önerebilecegim bi çözüm yok elimde maalesef. Umarim söylenenleri harfiyen uyguluyorsundur. Yoksa hiçkimse sorunun kaynagini bulamaz
@biorap Benim ekran kartı amd flash bellekte amd dosyalarını silmemişim bu ekrandaki sıkıntının nedeni o olabilir mi?
@eayrenk sanmam. Oyle olsaydi önyükleme başlar, yazılar akar, farklı bir yerde takılır kalırdın. Ama sende olay hiç başlamıyor.
@biorap clover dan kaynaklı olabilir mi? güncellesem felan düzelir mi?
@eayrenk bir ihtimal olabilir. Çünkü OsxAptioFixDrv dosyası da Clover ile birlikte guncelleniyor. Daha yeni ya da daha eski bir sürüm bilemeyiz. Donanımın çok yeni değil. Istersen yosemite kurup rehberleri izleyerek kendi el capitan usb surucunu olustur sonra el capitana gec. Ben de mesela bu sitedeki imajlarla 10.11.4 kurabilirken 10.11.6 kurulumuna bir turlu gecemedim.