İntel HD4600 (mobil) full ekran desteği bu sürümle beraber çalışıyor.
iCloud driver desteği ile ilgili bir hayli iyileştirme yapılmış durumda.
Beyaz renk GUI'ye ek olarak artık siyah renk GUI sürprizi de bu sürümde gelenler arasında
Dark Mode için terminalden şu komutu girip enter'a basın ve şifrenizi girin;
Kod:
sudo defaults write /Library/Preferences/.GlobalPreferences AppleInterfaceTheme Dark
Default Moda geri dönmek içinde şu komutu kullanın;
n3r3d3 bey haswell HD4600 için bir düzenleme yok sanırım bu sürümde. Ben bunu desktop pc' ye yükledim çok yavaş açıyor birde ekran 7MB olarak algılıyor.
@seha41 var ancak şimdilik sadece mobil HD 4600 için, muhtemelen GM versiyonda çalışır. Çalışmazsa da birileri bir yol bulur, o yolu da burada paylaşırız. Ben düzenli aralıklarla çözüm çıkacağına inandığım bir kaç site ve forumu takip ediyorum. Bir şey bulursam haberdar ederim.
Yosemite DP2 güncellemesi yaptıktan sonra açılışta baya hızlandı sadece grafik sorunu düzelmedi onun harici sistem stabil. Biraz kasma var ve birde üst bar net değil soluk ve belirsiz görünüyor sanırım grafik kartı uyumsuz olduğundan HD4600
Yosemite DP2 güncellemesi yaptıktan sonra açılışta baya hızlandı sadece grafik sorunu düzelmedi onun harici sistem stabil. Biraz kasma var ve birde üst bar net değil soluk ve belirsiz görünüyor sanırım grafik kartı uyumsuz olduğundan HD4600
Bu söylediklerinin hepsi ekran kartından kaynaklı. Ben de aynı sorunu yaşayınca gidip en ucuzundan uyumlu kart aldım, dp2 mavericks kadar stabil çalışıyor diyebilirim.
Sonunda bu sorunuda aştım sistem gayet stabil çalışıyor. grafik kartımı yosemite tanıdı 1536MB full çalışıyor. sorunu wiatnam tool aracıyla hallettim. Kart almaya gerek kalmadı artık.. Mutlu son
Sonunda bu sorunuda aştım sistem gayet stabil çalışıyor. grafik kartımı yosemite tanıdı 1536MB full çalışıyor. sorunu wiatnam tool aracıyla hallettim. Kart almaya gerek kalmadı artık.. Mutlu son
@seha41 tool nerden indiribileceğimiz ve kullanımın nasıl olduğunu tarif etmeni rica edeceğim eğer mümkünse google da tool hakında arama yaptığımda net bir bilgi çıkmamasına nedeni ile rica ediyorum.