Merhaba arkadaşlar bugün Windows 8.1 Samsung bilgisayarıma Mac Os X 10.9.1 kurmaya niyetlendim. Boot Menu ye geldim flash belleği sectim sonra Mavericks kurulumu için bende en solda bulunan kuruluma bastım fakat birkaç yazı geldi sonra bilgisayar kendine reset attı. Bunu 7-8 kere denedim ve hepsinde aynı sonucu aldım. Lütfen bana yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Abi bendede bu sorun mevcut benim yüklediğim sürüm 10.9.1 ben dediğin yere geldiğimde o seçeneği göremedim acaba benim yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Abi günaydın, peki bu RAW'ı atacağım Flash Belleği nasıl biçimlendirmem gerek yani formatı ne olmalı?
@Recep Baltaş Abi bu sorunu çözdüm fakat şimdide başka bir yerde takılıyor bu arada yüklediğim raw os x 10.10 su yeni koyduğun resmini atıyorum abi lütfen yardımcı olurmusun çok istiyorum mac os kurmayı
@Recep Baltaş Merhaba abi ben bu siyah ekranı dedğin gibi yaptım ve çözdüm. Fakat bu seferde başka bir yerde takıldı ve yeniden başladı. Flashtaki raw şu yeni verdiğin 10.10 versiyonu. Abi lütfen yardımcı olur musun gerçekten çok istiyorum Mac OS kurmayı