Mac OS X 10.9.2 açılışta USB'siz Dual Boot gelmiyor

vvvaeee

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Toshiba Qosmio X870 bilgisayara sahibim. Bilgisayarımda iki adet GPU olduğundan ve ilk denemem olduğundan dolayı kurulum benim için oldukça sancılı geçti ama sonunda forumda karşılaşılan sorunları okuyarak ilerledim.

Öncelikle bilgisayarımda çalışan ayarları sizinle paylaşayım, bir hatam varsa uyarırsanız çok sevinirim.
  • Options > Graphics Injector altından Inject Nvidia seçeneğini Boşluk tuşu ile devre dışı bıraktım.
  • Options > Graphics Injector altından Inject Intel seçili.
  • -v GraphicsEnabler=No IGPEnabler=Yes
Technopat'ın hazırlamış olduğu videoda 28:26'ya kadar geldim.
https://www.youtube.com/watch?v=QJIClzS9aMc

Bu aşamada sistemi USB'siz açmak için yeniden başlattığımda Dual Boot ekranı gelmiyor. Bunun yerine aşağıdaki uyarıyı alıyorum;
boot0ss: error

USB kullanarak aynı ayarlarla açmaya çalıştığımda ise sanıyorum grafik kartım ile alakalı aşağıdaki görüntüyü alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kimseden yanıt gelmedi ve kendi kendime bir çözüm ürettim, belki bir gün başkasına yardımcı olur diye yazıyorum.
Sol üst köşe apple logosu altında "Yeniden başlat" ın hemen üzerinde "Uykuya al" seçeneğini seçip uykudan uyandırdığımda bilgisayarı ilginç bir şekilde görüntü düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…