eastwood
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Biomedical Engineer
Merhaba arkadaşlar, önceki kurulum denemelerimi görmüşsünüzdür belki, Yosemite kurulumundan vazgeçtim Mavericks Os X 10.9.5. İnstall USB.raw ile kurulum gerçekleştirdim, kullandığım sistem MSİ GE70 2PC 460XTR diğer açtığım konularda da ayrıntılı olarak sistem özelliklerini belirtmiştim. Şimdi sırası ile kurulum aşamalarını anlatacağım eğer son sorunumu da çözebilirsek tam kurulum rehberi hazırlamayı düşünüyorum.
Şimdi gelelim asıl probleme aşağıda resimleri de koyacağım masa üstünde ve üst barda görüntü hataları pixelleşmeler mevcut bu sorunu bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olursanız sistemi sıkıntısız bir şekilde kullanmaya devam edeceğim.
- Mavericks Os X 10.9.5. İnstall USB.raw kullandım
- Sistemi npci=2000, dart=0 ile boot ettim, ilk kurlum da bazen güvenli mod -x kullanmak zorunda kaldım. Kurulum bittikten kullanıcı ayarlarını da yaptıktan sonra bazen tam masa üstüne gelirken donma oluyordu onuda kext-dev-mod=1 ile çözdüm. Sonra sadece ilk yazdığım kodlarla npci=2000, dart=0 boot ediyorum.
- Clover boot son sürümünü kurdum Clover_v2.3k_r3185 ekran kartı aktifleştirme benim GPU İntel HD4600 0x0a260006 ile başardım.
- MultiBeast-Mavericks-Edition-6.5.1 kullanarak, PS/2 Keyboard/Mice and Trackpads ve SSD için TRIM Enabler kurulumlarını yaptım. Ethernet içinde Atheros Killer ALXEthernet v1.0.2 kullandım.
- VoodooHDA-v2.8.7 ile de ses kartını aktifleştirdim. Fakat sistem açılırken ilk başta Tısssss sesi oluyor sonra gidiyor bu ses mikrofon giriş sesini kısınca ses gidiyor. Ama ilk açılışta ki ses gitmiyor. Çözemedim!
- NTFS-64.efi ile Windows 8.1 Efi kurulumunu da yaptım sorunsuz çalışmakta
- Wifi kartımı tanımıyordu bunu da kartı değiştirerek çözdüm, Atheros AR5B93 kullandım direk kendisi görüyor.
Şimdi gelelim asıl probleme aşağıda resimleri de koyacağım masa üstünde ve üst barda görüntü hataları pixelleşmeler mevcut bu sorunu bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olursanız sistemi sıkıntısız bir şekilde kullanmaya devam edeceğim.