Çözüldü Mac OS X ALC892 Kulaklık Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Yer
İstanbul Avrupa
Daha fazla  
Meslek
Frontend Developer
VoodooHDA ile ses alabiliyorum ancak ses çıkışlarında kulaklık ile ilgili bir kısım yok, bu yüzden de kulaklık taktığımda ses hoparlörlerden gelmeye devam ediyor, internette araştırdım ancak herhangi bir kext veya dsdt yaması görmedim, daha doğrusu laptoplar için göremedim.

Ek olarak bilgisayarda 2 kolon var ve sesi sadece teki kullanılabiliyor.

Aşağıda paylaştığım bağlantıdaki AppleHDA ile deneyebilirsin. Özellikle ALC 892 Laptop için düzenlenmiş. Bunu uygulamdan önce Voodoo ile ilgili kextleri tamamen kaldır. Ve kesinlikle AppleHDA.kext yedeğini aldıkran sonra , AppleHDA sil ve aşağıdaki kexti herhangi bir kext yükleme aracı ile yükle. Sistemi yeniden başlat
AppleHDA.kext.zip

Aşağıda paylaştığım bağlantıdaki AppleHDA ile deneyebilirsin. Özellikle ALC 892 Laptop için düzenlenmiş. Bunu uygulamdan önce Voodoo ile ilgili kextleri tamamen kaldır. Ve kesinlikle AppleHDA.kext yedeğini aldıkran sonra , AppleHDA sil ve aşağıdaki kexti herhangi bir kext yükleme aracı ile yükle. Sistemi yeniden başlat
AppleHDA.kext.zip
Ne yazıkki çalışmadı yüklediken sonra ses çıkışlarını görmedi acaba bu kextle birlikte kullanılabilecek dsdt yaması olabilir mi?

ALC892 noDSDT ML and Mavericks - HackintoshOSX.com
Bu kext çalıştı çok şükür. Artık hiçbir sorun kalmadı yani MSI GE60 2PC'nin tamamen uyumlu olduğunu herkese söyleyebilirim herşey için teşekkürler. Bir tek kulaklık taktığında çıkışı otomatik algılamıyor neyse o kadarına da eyvallah diyeceğiz artık :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı