44CINAR Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #1 Videonuzdaki tüm adımları gerçekleştirdim. USB'yi PC'ye takıp USB üzerinden Boot ettiğimde tire yanıp yanıp sönüyor. 10 saniye falan sonra kendini Windows ile başlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2015
Videonuzdaki tüm adımları gerçekleştirdim. USB'yi PC'ye takıp USB üzerinden Boot ettiğimde tire yanıp yanıp sönüyor. 10 saniye falan sonra kendini Windows ile başlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #2 Bios ayarlarınız nedir?
44CINAR Hectopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #3 İş yerindeki PC BIOS ile oynayıp Windows'u da bozdum. Yarın sabah erken gidip onu halledeceğim. İçerisinde haftalık çizimlerim var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2015
İş yerindeki PC BIOS ile oynayıp Windows'u da bozdum. Yarın sabah erken gidip onu halledeceğim. İçerisinde haftalık çizimlerim var.