A AnatolianROCK Hectopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 6 30 Eylül 2013 #1 Hocam 24 saati devirdik, tüm driverler ok. Ancak boot yapamıyorum. Denemediğim şey kalmadı, Sadece boot için bir rehber ya da video istiyoruz. Şimdiden teşekkürler...
Hocam 24 saati devirdik, tüm driverler ok. Ancak boot yapamıyorum. Denemediğim şey kalmadı, Sadece boot için bir rehber ya da video istiyoruz. Şimdiden teşekkürler...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Eylül 2013 #2 Kusura bakma hocam ama ben 00:46:00'dan sonra ne anlatıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine de tekrar edeyim: Mac kurduktan sonra bir de sabit diske bootloader kurmanız gerek. Eğer anakartınız iye umulu ise tavsiyem Clover olacaktır: Clover EFI bootloader | Free System Administration software downloads at SourceForge.net Sonra da FakeSMC ve NullCPUPower Kext'lerini Kext wizard ile yüklemeniz yeterli sistemin boot etmesi için. Son düzenleme: 15 Mart 2014
Kusura bakma hocam ama ben 00:46:00'dan sonra ne anlatıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine de tekrar edeyim: Mac kurduktan sonra bir de sabit diske bootloader kurmanız gerek. Eğer anakartınız iye umulu ise tavsiyem Clover olacaktır: Clover EFI bootloader | Free System Administration software downloads at SourceForge.net Sonra da FakeSMC ve NullCPUPower Kext'lerini Kext wizard ile yüklemeniz yeterli sistemin boot etmesi için.