Sn_RAG

Hectopat
Daha fazla  
0x01660003 İg-Platform-ID ile oturum açılıyor.
Şifre ekranıma geldiğimde ekran rengarenk oluyor fakat fare imlecimde her hangi bir sıkıntı yok ve ekranda gayet güzel çalışıyor.
Ne kadar beklesem de her hangi bir düzelme olmadı maalesef.
Ne yapmam gerek?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    69,6 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi OS X sürümü kurmaya çalıştığını yazmamışsın ancak sistemin OS X için yetersiz.
El capitan şu an ki sürümü idi lakin dediğinizi dikkate alarak şimdi Mountain Lion deneyeceğim. Umarım olur teşekkürler cevap için kolay gelsin.

Hocam şimdi ise yapamadığım, Mountain Lion'u full programlarda buldum indirdim Transmac ile USB' ye yazıyorum ama boot olmuyor. Ne yapmam gerek? DVD'mi lazım illa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın Hackintosh için hazırlanmış bir imaj değilse kurulum yapamazsın. How to install OS X Mountain Lion on your PC with Niresh
Hocam İatkosml3u yu indirip transmacle yazdırdım ama uefi modda boot gelmiyor siyah ekrana gelip takılıp duruyor. Verdiğiniz linkede tıkladım ama pek bi şe anlamadım malum ingilizce pek yok zahmet olacak ama aşamaları özetlermisiniz . Kolay gelsin teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…