P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #11 @Dexter61 @umitbasci Anakart ve ekran kartı modeliniz nedir?
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #12 umitbasci dedi: HDMI'yı ben de çözemedim hocam birkaç yöntem denedim ama fayda etmedi. Fakat seste sorun yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tesekkurler yinede
umitbasci dedi: HDMI'yı ben de çözemedim hocam birkaç yöntem denedim ama fayda etmedi. Fakat seste sorun yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tesekkurler yinede
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2015 #13 parrhesia dedi: @Dexter61 @umitbasci Anakart ve ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla...
parrhesia dedi: @Dexter61 @umitbasci Anakart ve ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla...
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #14 toleda/audio_CloverHDMI · GitHub 7 series ssdt.aml dosyasını indirip EFI/Clover/Acpi/Patched klasörünün içine atıp, sistemi yeniden başlatın. @umitbasci
toleda/audio_CloverHDMI · GitHub 7 series ssdt.aml dosyasını indirip EFI/Clover/Acpi/Patched klasörünün içine atıp, sistemi yeniden başlatın. @umitbasci
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #15 parrhesia dedi: @Dexter61 @umitbasci Anakart ve ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelimi bilmiyorum hocam yosemite'tan nasıl öğrenebilirim ? Cihazım Acer Aspire S3 391 Core i3 3217U modelli HD4000 ekran kartına sahip. www.tonymacx86.com: [Guide] Acer S3-391 Ivy Bridge şurda ki arkadaşlar HDMI ses olayını çözmüş benim laptopımda ama ben anlamadım yaptıkları işlemi. Birde mavericks'te yapmışlar aynısı yosemite'ta çalışır mı onuda bilmiyorum. Edit: Kurulumu Unibeast ile yaptım Son düzenleme: 15 Mart 2015
parrhesia dedi: @Dexter61 @umitbasci Anakart ve ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelimi bilmiyorum hocam yosemite'tan nasıl öğrenebilirim ? Cihazım Acer Aspire S3 391 Core i3 3217U modelli HD4000 ekran kartına sahip. www.tonymacx86.com: [Guide] Acer S3-391 Ivy Bridge şurda ki arkadaşlar HDMI ses olayını çözmüş benim laptopımda ama ben anlamadım yaptıkları işlemi. Birde mavericks'te yapmışlar aynısı yosemite'ta çalışır mı onuda bilmiyorum. Edit: Kurulumu Unibeast ile yaptım
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #16 Aynı sayfada 8 series ssdt.aml dosyasını indirin. Yukarıdaki işlemleri yapın.
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2015 #17 parrhesia dedi: toleda/audio_CloverHDMI · GitHub 7 series ssdt.aml dosyasını indirip EFI/Clover/Acpi/Patched klasörünün içine atıp, sistemi yeniden başlatın. @umitbasci Genişletmek için tıkla... Çalışmadı hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
parrhesia dedi: toleda/audio_CloverHDMI · GitHub 7 series ssdt.aml dosyasını indirip EFI/Clover/Acpi/Patched klasörünün içine atıp, sistemi yeniden başlatın. @umitbasci Genişletmek için tıkla... Çalışmadı hocam.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #18 Hangi dosyayı indirdiniz, denediniz mi çalışıp çalışmadığını...
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2015 #19 parrhesia dedi: Hangi dosyayı indirdiniz, denediniz mi çalışıp çalışmadığını... Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 7 series ve 7 series AMI UEFI olanı denedim evet fakat çalışmadı. Bunları denedim: toleda/audio_hdmi_hd4000 · GitHub audio_hdmi_uefi/ssdt_7series at master · toleda/audio_hdmi_uefi · GitHub
parrhesia dedi: Hangi dosyayı indirdiniz, denediniz mi çalışıp çalışmadığını... Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 7 series ve 7 series AMI UEFI olanı denedim evet fakat çalışmadı. Bunları denedim: toleda/audio_hdmi_hd4000 · GitHub audio_hdmi_uefi/ssdt_7series at master · toleda/audio_hdmi_uefi · GitHub
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #20 umitbasci dedi: Hocam mail attım bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ALC269 için attığınız kext'i 10.10.3 güncellemesi yapana kadar sorunsuz kullanıyordum fakat güncellemeyi yaptıktan sonra kext'i tekrar yükleyip izinleri onarmama rağmen çalışmıyor. Siz güncellemeyi yapıp çözüm bulabildiniz mi acaba ?
umitbasci dedi: Hocam mail attım bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam ALC269 için attığınız kext'i 10.10.3 güncellemesi yapana kadar sorunsuz kullanıyordum fakat güncellemeyi yaptıktan sonra kext'i tekrar yükleyip izinleri onarmama rağmen çalışmıyor. Siz güncellemeyi yapıp çözüm bulabildiniz mi acaba ?