Erkin Saygı Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #1 Nvidia ekran kartını devre dışı bıraktığımı düşünüyorum bunu nereden anlıyabilirim? Ama hala parlaklık ayarı yok bununla ilgili keyText vs var mıdır? Ya da nasıl yaparım? + Olarak bluetooth kapatılmıyor bunun içindemi yama yapacağız?
Nvidia ekran kartını devre dışı bıraktığımı düşünüyorum bunu nereden anlıyabilirim? Ama hala parlaklık ayarı yok bununla ilgili keyText vs var mıdır? Ya da nasıl yaparım? + Olarak bluetooth kapatılmıyor bunun içindemi yama yapacağız?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #2 IORegistryExplorer Download Mac indir. Arama kutusunda NVDA diye arat. Eğer herjangi bir sonuç çıkmıyorsa aktif değil demektir. Parlaklık ayarı için şu rehberleri incele: Laptop'umda parlaklık ayarı sorunu var. Nasıl düzeltebilirim? OS X Altında Intel HD3000/4000/4400/4600 Parlaklık Hatasının Çözümü Haswell Parlaklık Ayarını Devreye Sokma
IORegistryExplorer Download Mac indir. Arama kutusunda NVDA diye arat. Eğer herjangi bir sonuç çıkmıyorsa aktif değil demektir. Parlaklık ayarı için şu rehberleri incele: Laptop'umda parlaklık ayarı sorunu var. Nasıl düzeltebilirim? OS X Altında Intel HD3000/4000/4400/4600 Parlaklık Hatasının Çözümü Haswell Parlaklık Ayarını Devreye Sokma
Erkin Saygı Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #3 montezuma dedi: IORegistryExplorer Download Mac indir. Arama kutusunda NVDA diye arat. Eğer herjangi bir sonuç çıkmıyorsa aktif değil demektir. Parlaklık ayarı için şu rehberleri incele: Laptop'umda parlaklık ayarı sorunu var. Nasıl düzeltebilirim? OS X Altında Intel HD3000/4000/4400/4600 Parlaklık Hatasının Çözümü Haswell Parlaklık Ayarını Devreye Sokma Genişletmek için tıkla... Evet devre dışı sanırım peki + Olarak bluetooth kapatılmıyor bunun içindemi yama yapacağız? Dosya Ekleri Screenshot at Eyl 27 00-47-25.png 9,8 KB · Görüntüleme: 188 Screenshot at Eyl 27 00-47-57.png 10 KB · Görüntüleme: 97
montezuma dedi: IORegistryExplorer Download Mac indir. Arama kutusunda NVDA diye arat. Eğer herjangi bir sonuç çıkmıyorsa aktif değil demektir. Parlaklık ayarı için şu rehberleri incele: Laptop'umda parlaklık ayarı sorunu var. Nasıl düzeltebilirim? OS X Altında Intel HD3000/4000/4400/4600 Parlaklık Hatasının Çözümü Haswell Parlaklık Ayarını Devreye Sokma Genişletmek için tıkla... Evet devre dışı sanırım peki + Olarak bluetooth kapatılmıyor bunun içindemi yama yapacağız?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #4 Bluetooth için BIOS'tan kapatmayı deneyebilirsin.
Erkin Saygı Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2016 #5 montezuma dedi: Bluetooth için BIOS'tan kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nvidia kapalı şuan sanırım yarın parlaklığıda ayarlarım hocam Bluetooth Macde sürekli acık onu diyorum ben xD
montezuma dedi: Bluetooth için BIOS'tan kapatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nvidia kapalı şuan sanırım yarın parlaklığıda ayarlarım hocam Bluetooth Macde sürekli acık onu diyorum ben xD
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #6 Erkin Saygı dedi: Bluetooth Macde sürekli acık onu diyorum ben xD Genişletmek için tıkla... Cevabımda bunun için zaten. BIOS'unu kontrol et. Eğer Bluetooth ile ilgili bir ayar varsa bunu disable yap.
Erkin Saygı dedi: Bluetooth Macde sürekli acık onu diyorum ben xD Genişletmek için tıkla... Cevabımda bunun için zaten. BIOS'unu kontrol et. Eğer Bluetooth ile ilgili bir ayar varsa bunu disable yap.