H Hacker-pat Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #1 Merhaba arkedaşlar. Ben bu sisteme Mac OS X El Capitan kurmaya çalışıyorum fakat bu konuda fazla bilgili degilim. Bana bu konuda yardım ederseniz cok müteşekkir kalacağım. Sorun şu: Resimdeki ekranda Continue'a basınca bir şey olmuyor. Sizce neden? Sistem: İşlemci: AMD Athlon X3 ii450 Anakart: ASUS M5A78L-LX RAM: 8 GB DDR3 Ekran Kartı: ASUS HD 7790 Hafıza: 120 GB SSD + 1 TB HDD Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2016
Merhaba arkedaşlar. Ben bu sisteme Mac OS X El Capitan kurmaya çalışıyorum fakat bu konuda fazla bilgili degilim. Bana bu konuda yardım ederseniz cok müteşekkir kalacağım. Sorun şu: Resimdeki ekranda Continue'a basınca bir şey olmuyor. Sizce neden? Sistem: İşlemci: AMD Athlon X3 ii450 Anakart: ASUS M5A78L-LX RAM: 8 GB DDR3 Ekran Kartı: ASUS HD 7790 Hafıza: 120 GB SSD + 1 TB HDD
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #2 Rehberi dikkatli okuyun: Sadece Intel desteği vardır. AMD kullanıcılarının AMD için Transmac ile Kernel eklemeleri gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
Rehberi dikkatli okuyun: Sadece Intel desteği vardır. AMD kullanıcılarının AMD için Transmac ile Kernel eklemeleri gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
L Lyna Fox Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #3 Ek olarak Nireshin yosemite versiyonuda mevcut.