Mac OS X - Hackintosh Bölümü

M

maladjusted

Ziyaretçi
Merhabalar, anladığım kadarıyla Mavericks'in çıkışı ile Hackintosh kurulumlarının sayısı bir hayli arttı. Forumda da Hackintosh ile ilgili bir sürü konu var, neredeyse orijinal Mac'lerden daha çok. Forumdaki Mac OS X başlığının yetersiz geldiği düşüncesindeyim, orijinal Mac'lerle ilgili konular ile Hackintosh'lar ile ilgili konuların farklı alanlarda olması gerektiğini düşünüyorum. Daha doğrusu Hackintosh ile ilgili konular, Mac OS X'in bir alt forumu olarak değerlendirilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum, çünkü hangi konu orijinal Mac'lerle ilgili, hangi konu Hackintosh'larla ilgili başlıktan anlaşılamıyor. Umarım doğru anlatabilmişimdir...

Ben anladığıma göre çok doğru anlatmışsındır. Mesajını okuyacak olan yöneticilerin bu karışıklığı düzelteceklerine eminim.

Ben ayrı bır kısıma toplanması değil de Hackintosh'un Mac OS X'in nir alt forumu olması taraftarıyım daha doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…