Ibrahim Dogus Ergus Hectopat Katılım 15 Kasım 2013 Mesajlar 40 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Meslek müşteri temsilcisi 23 Kasım 2013 #1 Merhaba, eğer mümkünse arkadaşlar uygun fiyatlı ekran kartı ve anakart tavisyesi rica edicem sizlerden. Şimdiden yorumlarınız için teşekürler.
Merhaba, eğer mümkünse arkadaşlar uygun fiyatlı ekran kartı ve anakart tavisyesi rica edicem sizlerden. Şimdiden yorumlarınız için teşekürler.
E egee17 Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 25 23 Kasım 2013 #2 Bu konuya göz atabilirsiniz. Hackintosh Sistem Tavsiyeleri | Technopat
Ibrahim Dogus Ergus Hectopat Katılım 15 Kasım 2013 Mesajlar 40 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Meslek müşteri temsilcisi 23 Kasım 2013 #3 Bu anakartları temin edebileceğim türkiye kaynağı bulamadım. Kadiköy'de yazıoğlunu ikinci el malzemecileri dahil gezdim, bulamadım. Bu yüzden konuyu açtım.
Bu anakartları temin edebileceğim türkiye kaynağı bulamadım. Kadiköy'de yazıoğlunu ikinci el malzemecileri dahil gezdim, bulamadım. Bu yüzden konuyu açtım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 23 Kasım 2013 #4 Yazıcıoğlunda ne arar bu anakartlar? Gerkesiz yerlerde vakit harcamışsınız. Teknofiyat.com'da birinden birin bulabilirsiniz.
Yazıcıoğlunda ne arar bu anakartlar? Gerkesiz yerlerde vakit harcamışsınız. Teknofiyat.com'da birinden birin bulabilirsiniz.