Çözüldü Mac OS X iMessage Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NaokoTakeuchi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tekrardan merhaba, iMessage ,iCloud,iTunes sorunları üzerine yöneldim extradan dylib dosyasını ekledim her şeyi yaptım sorunsuz bir şekilde Appstore'a girebiliyorum. Fakat sorunum iMessage. Hesabımla login olduğumda bana;

Apple Kimliğiniz "[email protected]" şu an iMessage uygulamasını kurmak için kullanılamıyor.
Bu yeni bir Apple Kimliği ise başka bir tane oluşturmanıza gerek yok. Bu Apple Kimliğini iMessage ile kullanmak için aşağıdaki kod ile iMessage destek bölümüyle temasa geçin.
Müşteri Kodu: 6060-5410-xxxx

@KemalALKIN Bi bilginiz var mı acaba?
Bunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler.

Tüh şansa bak. Tam cevap yazdıktan sonra site hata vermişti. Yazdığım cevap silinmiş. Tekrar yazayım:

Apple kimliğinize kredi kartı bağlayacaksınız. Bağladıktan sonra iMassage & FaceTime ile giriş yapıp doğrulamayı geçip test yapacaksınız. Ardından kredi kartını kaldıracaksınız. Kaldırmasanız da olur, önemli olan tanımlamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüh şansa bak. Tam cevap yazdıktan sonra site hata vermişti. Yazdığım cevap silinmiş. Tekrar yazayım:

Apple kimliğinize kredi kartı bağlayacaksınız. Bağladıktan sonra iMassage & FaceTime ile giriş yapıp doğrulamayı geçip test yapacaksınız. Ardından kredi kartını kaldıracaksınız. Kaldırmasanız da olur, önemli olan tanımlamak.
Teşekkürler, çalıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı