Fatih koç Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #1 İmaj dosyası internetten indirebileceğim dosya var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Ağustos 2015 #2 Bu konuyu açtığın kategorinin üst konusu olabilir mi ? OS X 10.10.5 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2015
Bu konuyu açtığın kategorinin üst konusu olabilir mi ? OS X 10.10.5 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal
D darkelf Hectopat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 2 27 Aralık 2016 #3 MEGA da bulunan imajları DL limit sınırına takılıp indiremiyorum. Benzer sorun yaşayanlar ne şekilde çözdüler acaba?
MEGA da bulunan imajları DL limit sınırına takılıp indiremiyorum. Benzer sorun yaşayanlar ne şekilde çözdüler acaba?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Aralık 2016 #4 darkelf dedi: MEGA da bulunan imajları DL limit sınırına takılıp indiremiyorum. Benzer sorun yaşayanlar ne şekilde çözdüler acaba? Genişletmek için tıkla... İlerleyen günlerde alternatif kaynaklara yükleyeceğiz.
darkelf dedi: MEGA da bulunan imajları DL limit sınırına takılıp indiremiyorum. Benzer sorun yaşayanlar ne şekilde çözdüler acaba? Genişletmek için tıkla... İlerleyen günlerde alternatif kaynaklara yükleyeceğiz.
D darkelf Hectopat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 2 29 Aralık 2016 #5 MErhaba; Hızlı dönüş için teşekkür ederim. 1 GB lik parçalara bölseniz o bile yeterli. Günlere, saatlere bölüp indirebiliriz. Ama bu şekilde herhangi bir ihtimal bulunmuyor indirmek için.
MErhaba; Hızlı dönüş için teşekkür ederim. 1 GB lik parçalara bölseniz o bile yeterli. Günlere, saatlere bölüp indirebiliriz. Ama bu şekilde herhangi bir ihtimal bulunmuyor indirmek için.