Mac OS X Kurulum sonrasında clover boot loader ekranına gelmiyor

ersoy58

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba

Windows 10 ve El Capitan dual boot kurulumu için kullandığım Dell 3543 model laptop ikinci bir sata disk tararak kurulum yaptım. Kurulum sonrasında clover boot loader ekranına kurmuş olduğum Mac Os işletim sistemi ile ilgili bir seçenek gelmedi. Bu yüzden daha önce kurmuş olduğum işlemi silip yeninden yaptım yine bootloder seçenekleri arasında gelmedi.

Mac Os işletim sistemi ile ilgili bir seçenek
derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.
Bu soruların cevabını rica edeceğim sizden:
- Kurulum başarılı bir şekilde tamamlandı mı?
- Kurulum sonrasında usb'den boot ederek clover bootloader ekranına ulaştınız mı?
- Boot süreci nasıl devam ediyor? Clover ekranında mı kalıyorsunuz siyah ekranda mı kalıyorsunuz? Yoksa windows mu boot ediliyor?

Öncelikle ilgin için teşekkürler;

Daha önce maverick sürümünü kurulumu yaptım fakat bu tür bir sorunla karşılaşmadım. Kurulum başarılı olarak tamamlanıyor. Fakat Clover boot loader ekranındaki seçenekler arasında görünmüyor. Kurulumun başaralı olup olmadığını disk izlencesi kısımından kurulum yaptığım diske baktığımda hakkında kısmında sistemin kurulduğunu hatta tanınış olduğu bileşenleri dahi görüyorum. Lakin kurulu olan işletim sistemi Clover Boot loader ekranındaki seçenekler arasında bir türlü göremiyorum.

- Kurulum başarılı bir şekilde tamamlandı mı? ( Evet )
- Kurulum sonrasında usb'den boot ederek clover bootloader ekranına ulaştınız mı? (Evet Sorunsuz bir şekilde geliyor)
- Boot süreci nasıl devam ediyor? Clover ekranında mı kalıyorsunuz siyah ekranda mı kalıyorsunuz? Yoksa windows mu boot
ediliyor? (Clover Boot ekranı açılışta sorunsuz bir şekilde geliyor. Hatta windows seçip boot edebiliyorum. )

Clover dosyalarını EFI diskine kopyaladınız mı? Eğer kopyaladıysanız USB'den başlatarak Clover Boot Options'a girip "Add Clover Boot Options for all entries" seçeneğini kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…