Mac OS X kurulumu yaptığımızda Logic Pro gibi Mac'e özel yazılımlar kullanabilecek miyiz?

Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Music Producer | Hasan Çiyiltepe
Merhaba arkadaşlar ve technopat ailesi ve yönetimi. Bilgisayarıma Mac OS X kurulumu yapmak istiyorum ama biraz eski bir model geriye kalanlardan. Ve merak ettiğim Mac OS X kurulumu yapdığımızda Logic Pro gibi Mac'e özel yazılımlar kullanabilcek miyiz? Onuda merak ediyorum. Cevaplarınız altın değerinde olacaktır benim için saygılar, sevgiler.

Sistemim:
  • İşlemci:İntel i5 2430m 2.40 ghz(4CPUs) (HD Graphics 3000 dahili yongasıyla) (Sandy Brigde) (3MB Cache)
  • Ram:4gb 1333 mhz DDR 3
  • Harddisk:WD 320 gb 5400 rpm
  • Harici Grafik:Nvidia 520mx 1 gb dd3

Ali Güngör bir paylaşıma başladı konunun anası ağladı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yapabilirsiniz büyük ihtimal. Denemeden tam olarak öğrenemeyiz. Sonuçta kaybedecek bir şey yok
Bilgisayarının işletim sistemi Mac olunca Logic Pro'yu sorunsuz kullanabilmeniz lazım. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Yunus hocam, bugün kurmaya çalıştım fakat kuramadım. Raw dosyasını bootladım flaş belleği kaybettim, linuxtan zorla yeniden fat32'ye döktüm falan. Zar zor kendine getirdim usb'yi, bootladıkdan sonra bir boot manager karşıma geldi. Karşıma gelen boot manager'dan Continue seçeneğine tıkladım fakat boot manager kendini yeniden başlattı ve Recep Baltaş'ın videoda geldiği ekranı göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mac OS X kurulum seçeneğini seçtiğine emin misin ? Kayan yazılar hiç çıkmıyor mu ?

Hocam sabahtan beri uğraşıyorum attığım görüntüde kaldım bir türlü düzeltemedim yardım ederseniz çok sevinirim...

Recep bey nerelerdesiniz, Recep bey?

Hocam teşekkür ederim yardımlarınız için fakat dediklerini yapdım bu seferde böyle bişey çıktı karşıma

Dosya Ekleri

• IMAG0025.jpg
    612,6 KB · Görüntüleme: 343
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…