Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim. Şimdi deneyeme başlacağım tekrardan çok, çok teşekkür ederim.
@fatih_4427 Hocam recep bey'in videosunu izledim dediklerini yaptım TransMAC ile USB yazdırdım bende video'daki özellikler bulunmamakta. Sistemi USB üzerinden boot ettim ve başlattım lakin USB görmeden direk olarak Windows'a geçti. Acaba yardımcı olur musunuz ?
Sisteme Mavericks 10.9.x kuracağım ondan sonra 10.5.x sürümüne düşürebilirmiyim tekrardan format atarak ? USB Mac kurulu bir sistemde hazırlayıp tekrardan mac'in üzerine format atabilme şansım varmıdır ?
tam olarak saf bir dmg dosyası istiyorsanız bununla çok uğraşırsınız editlemeniz kextleri düzenlemeniz, bootloader eklemeniz gerekli. Lionun intel veya amd uyumlu dmg dosyaları var, onlardan yana gitmenizi tavsiye ederim.
tam olarak saf bir dmg dosyası istiyorsanız bununla çok uğraşırsınız editlemeniz kextleri düzenlemeniz, bootloader eklemeniz gerekli. Lionun intel veya amd uyumlu dmg dosyaları var, onlardan yana gitmenizi tavsiye ederim.
bootloaderden sonra kuruluma geçebilirseniz neden olmasın, ama pek sanmıyorum yani kurulumu başarılı bir şekilde geçebileceğinizi sonuçta yanlış kext dosyaları.