E enevre Hectopat Katılım 19 Ekim 2013 Mesajlar 2 19 Ekim 2013 #1 Lisansı nerden alıyoruz? Hangi site oluyo ve fiyat hakkındada bilginiz var mı? Çok pahalı mı? Casper laptop bilgisayarım var; i5 8 gb ram 2 gb ekran kartı Anakart HM76 Sistemde kuralabilirmi sizce sorun olur mu? Bu arada kurm ile ilgili maalesef bilgim yok ama anlatılanlarla yapabilirim
Lisansı nerden alıyoruz? Hangi site oluyo ve fiyat hakkındada bilginiz var mı? Çok pahalı mı? Casper laptop bilgisayarım var; i5 8 gb ram 2 gb ekran kartı Anakart HM76 Sistemde kuralabilirmi sizce sorun olur mu? Bu arada kurm ile ilgili maalesef bilgim yok ama anlatılanlarla yapabilirim
Dursun Tokgöz Kilopat Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 158 Yer Kırıkkale Daha fazla Meslek Programme developer, building 19 Ekim 2013 #2 Mac Os x işletim sistemi lisansı alabilmeniz için bilgisayarınıza yada notebookunuza bir hackintoch olarak Mac Os yüklemeniz gerekmekte. Daha sonra AppStore'den alabilirsiniz diye biliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Mac Os x işletim sistemi lisansı alabilmeniz için bilgisayarınıza yada notebookunuza bir hackintoch olarak Mac Os yüklemeniz gerekmekte. Daha sonra AppStore'den alabilirsiniz diye biliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Ekim 2013 #3 Bu makalede hem lisans hem de kurulum hakkında bilgi alabilirsiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat
Bu makalede hem lisans hem de kurulum hakkında bilgi alabilirsiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat