Dılbaz Stalin Junior Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 PC'ye Mac OS X Lion kurmak istiyorum ISO dosyasını nereden bulabilirim?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 18 Nisan 2022 #2 Dılbaz Stalin Junior dedi: PC'ye Mac OS X Lion kurmak istiyorum ISO dosyasını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden Lion? Lion tercih etmenizin sebebi ne? Onun dışında buradan Lion'u indirebilirsiniz.
Dılbaz Stalin Junior dedi: PC'ye Mac OS X Lion kurmak istiyorum ISO dosyasını nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden Lion? Lion tercih etmenizin sebebi ne? Onun dışında buradan Lion'u indirebilirsiniz.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Nisan 2022 #3 Sistem özellikleri nedir? Lion'un artık düzgün program desteği bile yok.
Dılbaz Stalin Junior Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #4 453482 dedi: Neden lion? Lion tercih etmenizin sebebi ne? Onun dışında buradan Lion'u indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu tür eski tasarım işletim sistemleri çok ilgimi çekiyor bu arada teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
453482 dedi: Neden lion? Lion tercih etmenizin sebebi ne? Onun dışında buradan Lion'u indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu tür eski tasarım işletim sistemleri çok ilgimi çekiyor bu arada teşekkür ederim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Nisan 2022 #5 Dılbaz Stalin Junior dedi: Bu tür eski tasarım işletim sistemleri çok ilgimi çekiyor bu arada teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım gündelik işlerde kullanmak için kurmuyorsunuzdur. Ne diyelim, kurabilirseniz başarılı kurulum konusu açarsınız artık .
Dılbaz Stalin Junior dedi: Bu tür eski tasarım işletim sistemleri çok ilgimi çekiyor bu arada teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım gündelik işlerde kullanmak için kurmuyorsunuzdur. Ne diyelim, kurabilirseniz başarılı kurulum konusu açarsınız artık .
Dılbaz Stalin Junior Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #6 e.n.e.s dedi: Umarım gündelik işlerde kullanmak için kurmuyorsunuzdur. Ne diyelim, kurabilirseniz başarılı kurulum konusu açarsınız artık Genişletmek için tıkla... Umarım kurabilirim
e.n.e.s dedi: Umarım gündelik işlerde kullanmak için kurmuyorsunuzdur. Ne diyelim, kurabilirseniz başarılı kurulum konusu açarsınız artık Genişletmek için tıkla... Umarım kurabilirim