mehmeokur38 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #1 Kolay gelsin,iyi günler Ben Mavericks 10.9.5 sürümünü win32 disk manager ile USB' ye yazdırma işlemi tamamlandı demesine rağmen, flash disk tamamen boş gözükmekte. Yardımcı olabilirmisiniz? Bu arada flash disk 8 gb. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Kolay gelsin,iyi günler Ben Mavericks 10.9.5 sürümünü win32 disk manager ile USB' ye yazdırma işlemi tamamlandı demesine rağmen, flash disk tamamen boş gözükmekte. Yardımcı olabilirmisiniz? Bu arada flash disk 8 gb. Şimdiden teşekkürler.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #2 Sen o flash ile yükleme yapmayı denedinmi? Windows üzerinden OS X yazılmış dosyalar gözükmez.
mehmeokur38 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #3 Evet denedim, ama olmadı. Mavericks.raw dosyası 7.700 olarak gözükmekte. Flash diskin boyutundan dolayı olma ihtimali yüksek mi ? Biraz önce 16gb USB' ye tekrardan yükleme yaptım. Ama USB' den başlattığımda bootmgr bulunamadı hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Evet denedim, ama olmadı. Mavericks.raw dosyası 7.700 olarak gözükmekte. Flash diskin boyutundan dolayı olma ihtimali yüksek mi ? Biraz önce 16gb USB' ye tekrardan yükleme yaptım. Ama USB' den başlattığımda bootmgr bulunamadı hatası alıyorum.