Batuhan05 Hectopat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 413 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #1 Ben burdan Mac OS X RAW dosyasını indirdim. Nasıl AMD kernel yüklerim? Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2015
Ben burdan Mac OS X RAW dosyasını indirdim. Nasıl AMD kernel yüklerim? Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Mart 2015 #2 Buradan yamalanmış Kernel'ı indirin: wiki.osx86project.org: Patched Kernels - OSx86 İnen dosyadaki mach_kernel dosyasını RAW imajını Transmac ile açıp içinde olanla değiştirin. Ayrıca System\Library\Extensions altındaki System.kext'yi silip ZIP'ten çıkan ile değiştirin. Ek olarak yine System\Library\Frameworks altındaki Kext'leri de silip ZIP'teki ile değiştirin. Transmac'i kapatın ve RAW dosyasını Win32 Disk Imager ile USB belleğe yazın.
Buradan yamalanmış Kernel'ı indirin: wiki.osx86project.org: Patched Kernels - OSx86 İnen dosyadaki mach_kernel dosyasını RAW imajını Transmac ile açıp içinde olanla değiştirin. Ayrıca System\Library\Extensions altındaki System.kext'yi silip ZIP'ten çıkan ile değiştirin. Ek olarak yine System\Library\Frameworks altındaki Kext'leri de silip ZIP'teki ile değiştirin. Transmac'i kapatın ve RAW dosyasını Win32 Disk Imager ile USB belleğe yazın.
Neptunmavisi Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Buradan yamalanmış Kernel'ı indirin: wiki.osx86project.org: Patched Kernels - OSx86 İnen dosyadaki mach_kernel dosyasını RAW imajını Transmac ile açıp içinde olanla değiştirin. Ayrıca System\Library\Extensions altındaki System.kext'yi silip ZIP'ten çıkan ile değiştirin. Ek olarak yine System\Library\Frameworks altındaki Kext'leri de silip ZIP'teki ile değiştirin. Transmac'i kapatın ve RAW dosyasını Win32 Disk Imager ile USB belleğe yazın. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Bu başlık AMD kullanıcıları için oldukça faydalı, Bu başlığı sabitleyebilirmisiniz mümkünse?
Recep Baltaş dedi: Buradan yamalanmış Kernel'ı indirin: wiki.osx86project.org: Patched Kernels - OSx86 İnen dosyadaki mach_kernel dosyasını RAW imajını Transmac ile açıp içinde olanla değiştirin. Ayrıca System\Library\Extensions altındaki System.kext'yi silip ZIP'ten çıkan ile değiştirin. Ek olarak yine System\Library\Frameworks altındaki Kext'leri de silip ZIP'teki ile değiştirin. Transmac'i kapatın ve RAW dosyasını Win32 Disk Imager ile USB belleğe yazın. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Bu başlık AMD kullanıcıları için oldukça faydalı, Bu başlığı sabitleyebilirmisiniz mümkünse?