Siteye iki gündür giremiyordum, kusura bakmayın. Cevaplar için teşekkürler.
Şu an flash disk'i formatlıyorum, birazdan kuruluma geçeceğim, kartı sökmüyorum o zaman.
Bu arada kext dosyası ararken HD4650M kextleri gördüm. Bu karta cidden destek var mı, çünkü zamanında eski laptobum için bayağı uğraşmış, becerememiştim aktifleştirmeyi. Çalışıyorsa eski laptoba da kuralım.
- - - Güncellendi - - -
Niresh Marvericks kurulumunu tamamladım, Ekran kartı direk tanındı, hiçbir ayar yapmama gerek bırakmadı, ses biraz uğraştırdı ama onu da hallettim. Gidip birde Wifi kartı alırsam sıkıntısız kullanabilirim gibi duruyor. Tabi birde boot kurmam lazım çünkü Niresh'de boot yok, USB den başlatıp duruyorum.
- - - Güncellendi - - -
FakeSMC kurdum sistem uçtu.
Dual Boot rehberindeki 10.9.1'i indirdim, sabah kuracağım tekrar. Bu arada TP-Link WN422G veya WN8200ND'nin çalışma ihtimali var mıdır OS X ile. Aradım fakat pek doyurucu bir bilgiye ulaşamadım.
- - - Güncellendi - - -
Dual Boot rehberini uygulayarak bilgisayarı açtım, bootu yükledim fakat sürekli Windows(EasyBcd) bootu geldi. En sonunda köküyle sildim fakat Clover boot gelmedi. Ayrıca VodooHD de yaptığım ayar hiç kaydolmadı, her açtığımda tekrar etmem gerekiyor. Birde sistemim ne kendi başına kapanıyor ne restart atabiliyor, elle gerçekleştirmem gerekiyor. Bunların çözümü nedir, bir yol gösterirseniz sevinirim.