C captainTv Hectopat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #11 Bi fotoğraf çekeyim atayım isterseniz hemen ? ahci modda clover a hiç gelmiyor sol üstte - işareti yanip yanip sönüyor sürekli
Bi fotoğraf çekeyim atayım isterseniz hemen ? ahci modda clover a hiç gelmiyor sol üstte - işareti yanip yanip sönüyor sürekli
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #12 Chameleon Bootloder ile denediniz mi? Resimde ekleyin, bakalım.
C captainTv Hectopat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #13 Chameleon u indirdim fakat nasıl çalıştırıcam nasıl onunla başlatıcam bilemiyorum
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #14 Kurulum Usb'sinde olması lazım Usb'yi seçtikten sonra durmadan 1 tuşuna basın, Chameleon devreye girecektir.
Kurulum Usb'sinde olması lazım Usb'yi seçtikten sonra durmadan 1 tuşuna basın, Chameleon devreye girecektir.
C captainTv Hectopat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #15 peki hemen deniyorum şuan çalışıyorum turksat 4a geçiriceğim aletler var o yüzden pek bakamıyorum sizide beklettiğim için özür dilerim
peki hemen deniyorum şuan çalışıyorum turksat 4a geçiriceğim aletler var o yüzden pek bakamıyorum sizide beklettiğim için özür dilerim
C captainTv Hectopat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #16 Teşekkür ederim parrhesia 1'e basarak kurulumu başlattım ve şu an sorunsuz çalışıyor bir sorunum daha var onun içinde konu açtım bir bakabilir misin
Teşekkür ederim parrhesia 1'e basarak kurulumu başlattım ve şu an sorunsuz çalışıyor bir sorunum daha var onun içinde konu açtım bir bakabilir misin