Mac OS X Mavericks Kurulumunda hata

ufukemre89

Hectopat
Daha fazla  
Mac OS X Mavericks disk imajını win 32 disk imager ile usb belleğime yazdım

Pc usb den boot ettim ama (Boot Mac Os X From Os X İnstall Usb) kısmına tıkladım consol yazıları çıktı en sonda aşağıdaki attığım yerde hata verdi bunun çözümü için cevap yazan arkaddaşlara şimdi den çok teşekkürler .....

1 hafta boyunca bütün rehberleri izledim forumda sürekli dolaştım boşuna konu açılmasın vardır diye rahat 15-20 kere sil baştan kurulum yaptım ve 3 gündür detaylı açıklama yaptığım halde yazdığım başlığa cevap bekliyorum tek bir kişi cevap vermedi, bence umudu kes Windows ile devam et.

kardeş GraphicsEnabler=No yu denedin mi?

Donanım özelliklerinizi belirtirseniz daha etkili bir şekilde çözüm üretebiliriz.
(Özellikle Anakart ve Ekran Kartı)

Selamlar
Ekran kartı kextlerini windows üzerinden silmeniz gerekiyor intel ve ndvidia kextlerini.

-x komutu ile açmayı dene.
-x komutunu Zaten denemiştim

Selamlar
Ekran kartı kextlerini windows üzerinden silmeniz gerekiyor intel ve ndvidia kextlerini.
OS X yüklensindiye hiçbir iştetim sistemi bırakmadım pc de yani sata boş hiç bişey yok konudada belittiğim gibi usn beleğmi pc boot etti sonra Boot Mac Os X From Os X İnstall Usb tıkladığımda 1 veya 2 dk consol kendi kendine yazılar yazdı sonra resimdeki hatayı (error) verdi o hatayıda anlmadım anlayan varsa lütfen yazsın not: hata resimlerde gösterilmektedir

Hocam ikinci bir sistem kurunki kextlerle oynama yapabilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…