Mac OS X Mavericks .RAW dosyası Yandex Diskte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen için benim yandex diskimde 42 gb lık alan vardı. Oraya yüklüyorum şu anda. yaklaşık 1 -2 saate hazır olur. Yasak değilse buradan paylaşabilirim.

- - - Güncellendi - - -

Ek olarak: YUkarıdaki kod ile indirme yapmıştım.

Ya acil bir işim çıktı. YÜkleme yarıda kalmıştı ama şimdi devam ediyor hızlı bir şekilde. Tahminim bu geceye doğru buraya linki atarım. Teşekkürler..

- - - Güncellendi - - -

%92 olmuş. Arkadaşlar da internete bağlanınca biraz yavaşladı internet bağlantısı :(

Oldu hocam.. Bitti sonunda :) link: OS X 10.9 Install USB.zip — Yandex.Disk

- - - Güncellendi - - -

Sanırım doğru dosya :) 4.91 gb olan. Konu başındaki kod ile aratıp indirmiştim...Teşekkürler. Biraz geç de olsa oldu..

Bir teşekkürü az görmeyin. Güle güle kullanın. Yandex diskinize ister kayıt edin ister iseniz direk indirin. Ama sanırım kayıt edip indirince daha hızlı oluyor. Hepsi bu...

Kurulum için : https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/31494-mac-os-x-mavericks-usb-kurulum-imaji.html burada Recep abi herşeyi yazmış. Ona da ayrı teşekkür ediyorum..

Yeni indirdim yani 9-10 gün önce indirmiştim. Sanırım o değil. Bu konu hakkında bilgim yoktu. Yeni sürüm geldiği hakkında. Kusura bakmayın. Ama onu da yarın indirip yandex'e upload eebilirim. Yarın ikindi vakti veya akşama doğru işte yüklemiş olurum yeni sürümünü (13A603) bunu yani.

Özür ile birşey diyeceğim. Payşlaştığınız en son sürümü (13A603 ) 3-4 gün sonraya anca koyabiirim yandex diske. Bu paylaşımdakinde sorun yok.
Anladım Burak hocam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı