montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #11 Paragon sadece HFS olarak formatlar. Bunu GPT yapmak için ise OS X kurulum ekranında Disk Utility ile GPT olarak tekrar formatlamalısın.
Paragon sadece HFS olarak formatlar. Bunu GPT yapmak için ise OS X kurulum ekranında Disk Utility ile GPT olarak tekrar formatlamalısın.
zzehir Hectopat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #12 montezuma dedi: Paragon sadece HFS olarak formatlar. Bunu GPT yapmak için ise OS X kurulum ekranında Disk Utility ile GPT olarak tekrar formatlamalısın. Genişletmek için tıkla... Üstad çok teşekkür ederim bende biraz araştırdım Disk'i Windows altından da GPT yapabiliyormuşuz disk menajer ile doğrumudur çok başınızı ağrıttım sadece evet yada hayır yeterli teşekkür ederim
montezuma dedi: Paragon sadece HFS olarak formatlar. Bunu GPT yapmak için ise OS X kurulum ekranında Disk Utility ile GPT olarak tekrar formatlamalısın. Genişletmek için tıkla... Üstad çok teşekkür ederim bende biraz araştırdım Disk'i Windows altından da GPT yapabiliyormuşuz disk menajer ile doğrumudur çok başınızı ağrıttım sadece evet yada hayır yeterli teşekkür ederim