H hsynakyl Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #1 Mac OS X Mavericks Kurulum bitti kullanici ekraninda klavye calismiyor. Usb klavye denedim olmadi. Options dan usb ayarlarini yaptim Guvenli modda actim Normal modda actim Hic biri olmadi bi el atabilirmisiniz buna simdiden tesekkurler.
Mac OS X Mavericks Kurulum bitti kullanici ekraninda klavye calismiyor. Usb klavye denedim olmadi. Options dan usb ayarlarini yaptim Guvenli modda actim Normal modda actim Hic biri olmadi bi el atabilirmisiniz buna simdiden tesekkurler.
H hardal Hectopat Katılım 23 Ekim 2014 Mesajlar 53 26 Ekim 2014 #2 usb klavyeyi 2.0 portunda denedinizmi ?
H hsynakyl Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #3 Denedim hocam laptop zaten usb klavye de denedim Bluetooth klavye de denedim tok olmuyor bir kere girdim sonrasinda yeniden baslatim durum bu
Denedim hocam laptop zaten usb klavye de denedim Bluetooth klavye de denedim tok olmuyor bir kere girdim sonrasinda yeniden baslatim durum bu