Gokhan Turker Hectopat Katılım 23 Temmuz 2013 Mesajlar 73 6 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Niresh in sistemini kurdum sorunsuz çalışıyor fakat internet olayını halledenemdim. TP Link TL-WN821N adaptörünü kullanıyorum. Nasıl çalıştırabilirim bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar bilgisayarıma Niresh in sistemini kurdum sorunsuz çalışıyor fakat internet olayını halledenemdim. TP Link TL-WN821N adaptörünü kullanıyorum. Nasıl çalıştırabilirim bilgisi olan var mı ?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 6 Haziran 2014 #2 TL-WN821N - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Burada sadece Windows destekli ve Windows sürücülerinin olduğu belirtiliyor. Size önerim Asus Nano N10 USB WiFi veya benim kullandığım INCA IUWA-150X (USB WiFi).
TL-WN821N - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Burada sadece Windows destekli ve Windows sürücülerinin olduğu belirtiliyor. Size önerim Asus Nano N10 USB WiFi veya benim kullandığım INCA IUWA-150X (USB WiFi).