Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Temmuz 2013 #1 Apple tarafından 10.8 sürümü için sunulan ve önceki güncelleştirmeleri de içeren 10.8.4 güncellemesi: OS X Mountain Lion Update v10.8.4 (Combo)
Apple tarafından 10.8 sürümü için sunulan ve önceki güncelleştirmeleri de içeren 10.8.4 güncellemesi: OS X Mountain Lion Update v10.8.4 (Combo)
F fırat-dicle Kilopat Katılım 9 Mayıs 2013 Mesajlar 43 21 Temmuz 2013 #2 Recep bey merhabalar, güncellemeyi kurdum ama bazı sorunlar yaşadım. iTunes çalışmadı, iLife'de slayt çalışmadı, görüntü yan pencerede var. Galiba yeniden iaktosu kurmam gerekecek. Yine de deneyim ve öğrenmek güzeldir. Çalışmalarınızda başarılar, sizleri zevkle takip ediyorum.
Recep bey merhabalar, güncellemeyi kurdum ama bazı sorunlar yaşadım. iTunes çalışmadı, iLife'de slayt çalışmadı, görüntü yan pencerede var. Galiba yeniden iaktosu kurmam gerekecek. Yine de deneyim ve öğrenmek güzeldir. Çalışmalarınızda başarılar, sizleri zevkle takip ediyorum.