Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 ses sorunu

servan_6

Hectopat
Sorun Ses tanımaması ve -X yazmasam açılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ANAKART:GİGABAYTE GA-Z77-DS3H
İŞLEMCİ:CORDU İ5
SSD 128
RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak hocam, burası bir forum ve eğer sen de çözüme ulaşmak istiyorsan başkalarının konularında gezinmeyi ve o konuların odağını kaydırmayı bırakıp kendi konunu açman gerek! Bu konuyu ben senin mesajını taşıyarak açtım.

Şimdi soruna gelince: Unibeast ile mi kurdun yoksa paylaştığım diğer 10.8.5 ile mi? Kurulum sonrası Kext kurdun mu? FakeSMC kurdun mu?

"-x" olayını boot.plist dosyasında ufak bir oynama ile halledebilirsin. Ancak öteki sorunun için o kadar az bilgi vermişsin ki elimizden bir şey gelmez.

Hocam sizin paylaştığım Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 USB İmajı İndirip SUSE Studio ImagerWriter USB yazdım ve kurulumu sizin 10.8.4 VİDEO İzledim ordan kurdum kurulum yaparken GraphicsEnabler=No -x -v buşekil olmassa Massa üstününegele biliyorum ve MultiBeast - Mountain Lion Edition 5.5.1 burdan ethernet ve sesi yükledim ethernet taniyor ses yok güvenlip kipte açtığımdan dolayımı ses tanimiyor? Ekran için Chimera 2.2.0 yükliyorum yeniden başlattığımda -x olmassa açilmiyor ve Vİdeo ya baksanız ilk başat -v veyle açiyorum ve oşakil devam ediyor sonra kendim başlattım ve -x ile açtım açiliyor . Recep Hocam kendim 10.8.5 indirsem usebeye yazsam lisaslı yani fark edermi yoksa etmezmi .Birde hocam ben ml3u da kurdum safari VİDEO Baksanız o şekil yapiyor 10.8.5 tede aynısını yapiyor . TECHNOPAT Ekibine Teşekkürler ..

Arkadaşlar ben sorunumu cözdüm ? İlk kuranda açılışta 1 basın ve kurmadan GraphicsEnable=No yazın. Benim ekren da sizinki dahada deyişik olabilir. Kurulum yaptım, masaütüne gelebilmeniz inin Yukarıda VİDEO baksanız açılışta vdt yasıları çıkıyor ve hep öyle devam ediyor. Ben sorunu BİOSTA VD-T kapattım sorun yok. Ses de güvenli modta olduğu için tanısada çıkmiyor. Yardımı keçen TECHNOPAT Ekibine Teşekkürler ..

ANAKART:GİGABAYTE GA-Z77-DS3H
İŞLEMCİ:CORDU İ5
SSD 128
RAM: 8 GB
EKRANKARTI:ASUS GTX650 TI O.C 192 BİT

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…