Çözüldü Mac OS X Still waiting for root device Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

krmfrnc

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Siteden aldığım 10.10.5 raw ile sorunsuz kurulum yapabiliyorum fakat 10.11.2 kurulumu için boot edince still waiting... hatası alıyorum. Bütün portları denedim, farklı flashdiskler denedim fakat sonuç aynı. Kurulumu her zaman yaptığım gibi mac sistemde açıp clover configurator ile .plist dosyasını ayarlayıp dsdt ve ssdt dosyalarını gerekli klasöre atarak yapmaya çalıştım.

Komut olarak USBBusFix=Yes ekleyip denediniz mi?
Evet denedim. GenericUSBXHCI.kext dosyasını efi klasörünede attım. Hatta hackintosh computer sitesinde niresh still waiting foor root device fix.zip dosyası vardı onlarıda denedim.

GenericUSBXHCI.kext silip dene.
Silip dene derken sanırım efi/clover/kext dizinini demek istediniz. O dizine kexti denedikten sonra ekledim zaten, eğer orayı kastetmiyorsanız system/library/extensions dizininde zaten kext yok.

Kext/ Others içinde yada 10.XX dosyaları içinden, FakeSMC.kext ve NullCPUPowerManagement.kext dışındaki kextleri sil. Sadece bu ikisi kalsın. S/L/E içinde bir şey yapılmayacak.

Kext/ Others içinde yada 10.XX dosyaları içinden, FakeSMC.kext ve NullCPUPowerManagement.kext dışındaki kextleri sil. Sadece bu ikisi kalsın. S/L/E içinde bir şey yapılmayacak.

Peki DSDT ve SSDT dosyalarını patched klasörüne kopyalayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef değişen bir şey olmadı. Hatayı vermeden hemen önce [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! yazısını yazıyor. 10.10.5 ile uyumlu olupta 10.11 ile uyumlu olmayan hangi kext olabilir ki? Çok acayip bir sorun bu ya.

Evet sonunda kurulum ekranına gelmeyi başardım. :vıy:

İlk olarak config.plist'i var olan hackintosh sistemim üzerinde clover configurator ile düzenledim.
- InjectIntel seçeneğini kaldırdım.
- Boot bölümünde -gux_defer_usb2 seçeneğini işaretledim fakat işe yarıyor mu bilgim yok.
- Son olarak RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket buradaki kext'i kext/others klasörüne attım.
sorunsuz olarak kurulum ekranına boot etmiş bulunmaktadır, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı