Dual boot ile windows 8 kullanıyorum. Orada bir sıkıntı yok. Daha dün geceye kadar kullanıyordum USB leri. Birden gitti
BIOS'a baktım USB ile ilgili herhangi bir ayar yok zaten.
Delirtecek bu sorunlar beni. Biri gitti derken biri geliyor. Boot sırasında USB ile ilgili bişeyler yakalamaya çalışıyorum bişey denk gelmiyor. -x modunda USB okumuyordu zaten. Şuanda da aynı okumuyor.
Yok yok olur öyle şeyler kızmayın. Daha olmadı yeniden kurarsınız. Bende dolanıyorum nette İngilizce bir forumda Extensions içerisinden Hpet.kext'i silmekle çalışmayan 2 portu çalıştırmış birisi. Yine de yedeklemek gerek demiş. Olur mu bilmem.
Yok yok olur öyle şeyler kızmayın. Daha olmadı yeniden kurarsınız. Bende dolanıyorum nette İngilizce bir forumda Extensions içerisinden Hpet.kext'i silmekle çalışmayan 2 portu çalıştırmış birisi. Yine de yedeklemek gerek demiş. Olur mu bilmem.
Kızsamda pes etmem baya süredir uğraşıyorum zaten 3-4 kurulum yaptım.
Deneriz hocam ne kaybımız olacak ki Geri getiririz bişey olmaz.
Bi deneyelim bakalım. Geri dönüş yaparım.
HP'nin bioslarında pek ayarlanacack yer bırakmamışlar ki. Kilitli bios. Boot sıralaması dışında pek te bir şey değiştirilebildiği söylenemez.
Teşekkürler yine de öneriniz için. Farklı farklı kextler deniyorum.
İnternete bağlanabilse tw den yardım isteyeceğim de internete de usb wlan üzerinden bağlanıyordum
Mac Uzmanları ; @Burak Alkan sizlerin yok mu bir tavsiyesi ?
kext dosyalarını istedim, ve extension klasörüne attım.
USB Mouse çalışmaya başladı.
Ama USB Bellek ve Wifi alıcım çalışmıyor. Birazcık ilerleme kaydetsekte çözüme ulaşamadık daha. Var mı fikri olan ?
- - - Güncellendi - - -
Şuan için sorun çözülmüş durumda Yaklaşık bi 100 yeniden başlatma sonucunda sorun çözüldü gibi.
Teşekkürler destek olan tüm arkadaşlara.