Mac os x uyumlu toplama bilgisayar

İlker Uzunboy

Megapat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet yine ben Notorious

E2220 sisteme ML2 kurmaya çalışırken çıkan sorun için konu açmama rağmen konuya hiçbir cevap gelmemesi + 3 günlük forumdan şutlanma tatilini geçirdikten sonra -artık niye banlandıysam- yine karşınızdayım

1.500TL vatan bilgisayardan -sadece vatan bilgisayardan- toplama bilgisayar alıp bilgisayarıma Mac os x kuracağım!

Yani Mac os x kullanmak için uyumlu bir bilgisayar toplamak istiyorum ve yardımlarınızla toplayacağız.

Monitör,Harddisk,DVD,Klavye Mouse,Hoparlör dahil değil.

Evet söz sizde

(not:reklam içerikli mesaj diye ban yemem inşallah )

Ben kitaptan bir metin istiyorum siz bana kitap yolluyorsunuz ara kendin bul diye..

Araştırmacı olmak tabi gerek ama bildiğiniz önerilen f/p parçalar var mı,onu soruyorum işte. Bana 1.200 tl ye İşlemci-Anakart-Ekran kartı kombosu önerseniz değerlendiririm

Bizim burada kendi rehberlerimiz varken ısrarla enden İngilizce ve insanların anlamadığı kaynakları veriyoruz? İngilizce bilseler konu açmazlar ne başta

Hackintosh Sistem Tavsiyeleri | Technopat

Adamların Hackintosh tanımı bile yanlış...

Hackintosh, Apple firmasının bilgisayarlarında intel işlemci kullanmaya başlamasıyla ortaya çıkan bir işletim sistemidir.

Olurmu yahu, %100 Türk sitesi %100 anlaşılır şekilde adamlar toplayıp koymuş hazır masaüstü bileşenleri görmesi açısından #4 paragrafta yazdığıma dikkat ederseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…