Çözüldü Mac OS X Yosemite 10.10.5 USB Olmadan Boot Etme Sorunu ve 4600 Ekran Kartını Tanıtma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

janroz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster Abra A5 v5 Mac OS X Yosemite 10.10.5 yükledim. Hiçbir türlü USB'siz boot edemedim ve ekran kartı 4600 tanıtamadım. Lütfen dosya ve yol tarif ederek yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel HD4200/HD4400/HD4600 için Yosemite Grafik Sorunu Çözümü

Sayın moderatör ben clover bootloader yüklüyorum ve bir türlü simgesini bulamıyorum yani çalıştıramıyorum.Yükleme bitiyor ama bitince açamıyorum.Ayrıca dosya olarak kopyalayınca işe yaramıyor.Launch pad bakıyorum yok.Apple gizlilik ayarlarına da izin verdim ama olmadı.Daha henüz usb siz boot sorununu çözemedim ki ekran kartını tanıtmaya geçeyim. Lütfen Sistem özelliklerimi dikkate alarak bir yardımcı olun. İntel 4720HQ Haswell işlemci 4600 hd ekran kartı. Ve şu usbsiz boot etmeyi bir halledelim.Saygılarımla

Muhtemelen Windows HDD'ni ikiye böldün ve Windows yanına OS X kurulumu yaptın, doğru mu? O zaman Clover Bootlader ayarlarını şu şekilde yaptın ve kurulumu tamamladın;

Windows yanına kurulum yaptığında OS X MBR formatda kurulur. Dolayısıyla OS X için harici bir EFI bölüntüsü oluşmaz. Yukarıdaki gibi Clover kurulumunu yaptıktan sonra EFI klasörü HDD içinde oluşur. Bir kontrol et istersen.

Sayın abim haklısın adım adım hepsini doğru bildin.Ben hepsini senin dediğin gibi yaptım clover bootloader ayarlarını da yukarıdaki resimle aynı yaptım ve gerekli olan kextleri manuel olarak hdd efi belirtilen yerlere kopyaladım ama sonuç aynı usbsiz boot olmuyor.İşin içinden çıkamadım.

Vallahi Değerli Moderatörüm seni çok yordum ve meşgul ettim ama olmadı.Bütün hevesim kursağımda kaldı.Ama bir çare olmalı?Bundan sonra ne yapabilirim?Şu usb olmadan bir boot edebilsem ekran kartımıda tanıtıp kuracağım ama geçemedim o aşamaya..Ne öneririsiniz?

Windows EFI (NONAME olarak geçer) Mount edip Clover klasörünü buraya kopyala. Ayrıca Terminal uygulamasını açıp diskutil list komutu kullanarak çıkan sonu burada paylaş.

Clover configurafor ile mount ediyorum ama olmuyor fakat windows dosyalarını görebiliyorum.Kopyalamayı denedim izin vermedi.Windowsu açıp ordan kopyalayacağım istediğiniz resimde burada

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    476,6 KB · Görüntüleme: 485
Windows'un GPT olarak kurulmamış. EFI bölüntüsü yok. Şöyle dene: Sistemi Clover ile başlat. Clover Boot Options (yada sadece Options) kısmında "Add Clover Boot options for all entries" seçeneğini seçip tekrar dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…