onurmart Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #1 Konuda verilen one drive linkinden Mac Os X Yosemite VMware iso dosyası indirme işlemi yapılamıyor. Kontrol edebilirmisiniz....
Konuda verilen one drive linkinden Mac Os X Yosemite VMware iso dosyası indirme işlemi yapılamıyor. Kontrol edebilirmisiniz....
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Ocak 2015 #2 Daha şimdi kontrol ettim. Dosya yerinde ve indirilebilir durumda... Alternatif olarak kendi ISO dosyanızı da oluşturabilirsiniz: OS X Yosemite Bootable ISO İmajı Oluşturma Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2015
Daha şimdi kontrol ettim. Dosya yerinde ve indirilebilir durumda... Alternatif olarak kendi ISO dosyanızı da oluşturabilirsiniz: OS X Yosemite Bootable ISO İmajı Oluşturma
SmolderaS Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 37 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #3 Öncelikle kendi hotmail hesabiniz ile giris yapiniz.Daha sonra linke tekrar tiklayin ve indirin.
onurmart Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #4 Dün akşam konuyu açtıktan sonra hesabım geçici olarak engellendiğinden dolayı tekrar yazamadığım için bu hesaptan yazıyorum ve dediğim sorun halen devam etmekte. Ekte videoya çektim ve sorunu göstermek istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2018
Dün akşam konuyu açtıktan sonra hesabım geçici olarak engellendiğinden dolayı tekrar yazamadığım için bu hesaptan yazıyorum ve dediğim sorun halen devam etmekte. Ekte videoya çektim ve sorunu göstermek istedim.
I isocan Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #5 Hotmail hesabıyla giriş yaptım, indire tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor. (OneDrive kurulu) Son düzenleme: 18 Ocak 2015