ömer ihsan Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 120 ssd Ekran kartı Gt 650m İşlemci İ7 Merhaba. Mac Pro 2012 mid 15 inch bilgisayarım var. Yanı SSD aldım, Samsung. Kurulumunu kendim yapacağım. Tekrardan Catalina mi kurmalıyım daha yüksek bir sürüm kurulabilir mi? Nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
Merhaba. Mac Pro 2012 mid 15 inch bilgisayarım var. Yanı SSD aldım, Samsung. Kurulumunu kendim yapacağım. Tekrardan Catalina mi kurmalıyım daha yüksek bir sürüm kurulabilir mi? Nasıl?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 OCLP ile Sonoma bile kurarsın yakında. Şu anda Ventura kuranlar var. @Ella Freya oclp ile kullanıyor. Size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
OCLP ile Sonoma bile kurarsın yakında. Şu anda Ventura kuranlar var. @Ella Freya oclp ile kullanıyor. Size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S striker_55 Megapat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 Ben kendi cihazım olan MacBook Pro mid 2012 ile SSD + 16 GB RAM takviyesi sonrasında OpenCore legacy patcher ile Sonoma beta bile kullanabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Ben kendi cihazım olan MacBook Pro mid 2012 ile SSD + 16 GB RAM takviyesi sonrasında OpenCore legacy patcher ile Sonoma beta bile kullanabiliyorum.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 12 Eylül 2023 #4 Umut Nas dedi: OCLP ile Sonoma bile kurarsın yakında. Şu anda Ventura kuranlar var. @Ella Freya oclp ile kullanıyor. Size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @ömer ihsan videodakinin aynısını yapın, yapamazsanız buraya yazınız. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: OCLP ile Sonoma bile kurarsın yakında. Şu anda Ventura kuranlar var. @Ella Freya oclp ile kullanıyor. Size yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @ömer ihsan videodakinin aynısını yapın, yapamazsanız buraya yazınız.
KS KS ömer ihsan Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi