S serkanim Decapat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1 24 Eylül 2018 #1 MacPro'ya Win 10 yükledim driverlerı yükledim başta ses olmak üzere bazı donanımlar çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
MacPro'ya Win 10 yükledim driverlerı yükledim başta ses olmak üzere bazı donanımlar çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Ocak 2019 #2 serkanim dedi: MacPro'ya Win 10 yükledim driverlerı yükledim başta ses olmak üzere bazı donanımlar çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Driverlarınız Mac uyumlu olduğu için Windows 10' ile uyuşmuyor veya yüklenmiyor.
serkanim dedi: MacPro'ya Win 10 yükledim driverlerı yükledim başta ses olmak üzere bazı donanımlar çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Driverlarınız Mac uyumlu olduğu için Windows 10' ile uyuşmuyor veya yüklenmiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Ocak 2019 #3 serkanim dedi: Sorun çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var... Recep kardeşim bu sorun çözüldü mü? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldüyse bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüz nedir?
serkanim dedi: Sorun çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var... Recep kardeşim bu sorun çözüldü mü? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldüyse bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüz nedir?