Dragnar Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2014 #1 Mac programlarını windowsta çalıştırabilmem mümkün mü? Mümkünse lütfen yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2014
NukeDevil Femtopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 hort ? bende çok aradım ama yeni başlık açmak yerine hortlatayım dedim. mac te windows programı açabiliyoruzda win de mac programı acamıyoruz. buldum sanırım her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır How to Run Mac Apps on Windows 10 Have you found amazing software that's Mac only? Learn how you can run Mac apps on your Windows 10 machine. www.makeuseof.com Son düzenleme: 23 Şubat 2022
hort ? bende çok aradım ama yeni başlık açmak yerine hortlatayım dedim. mac te windows programı açabiliyoruzda win de mac programı acamıyoruz. buldum sanırım her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır How to Run Mac Apps on Windows 10 Have you found amazing software that's Mac only? Learn how you can run Mac apps on your Windows 10 machine. www.makeuseof.com