Mac Sisteme Tekrardan Kurulum

kypdk

Hectopat
Elimde iMac makine var orijinal DVD'si kayıp torrent ortamından bulabilir miyim? Leo4all indirdim ama orijinal makineye nasıl olur bilmiyorum? Donanım bulamadığından devam etmedi. Kurulum için yardım edecek? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen de oyle oldu donanımı bulamiyor ya tutarsa hesabi denemiştim. iAtkos u 32 bit olarak virtualbox üzerine kurabilir miyim ? Baktığım her dökümanda 64 Bit.

Elinizde Apple İşletim sisteminiz bulunuyorsa rahatlıkla mac os x mountion lion retail dvd si yapabilirsiniz..

Orjinal Mac Os X Mountion Lion Buradan Bulabilirsiniz..

https://itunes.apple.com/tr/app/os-x-mountain-lion/id537386512?ls=1&mt=12

- - - Güncellendi - - -

Mac Os X Mountion Lion .DMG sini Desktop kaydedin..

Ondan sonra Bunları Yapmanız Gerekir..

2)

İnstallESD.dmg açın Açtıktan Sonra
Disk Utility Açıyoruz..

Açılan Diski USB veya 8.5Gb bir DVD+R Yaz... Bukadar.. Kolay Gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orginal osx olmadigindan osx'i dolaysiyla indiremiyorum. Virtualbox'a iAtkos L1 i indirip kurmayi denedim (belki indirme işlemi sana makinada yapabilirim). Her seferinde:

VT-x/AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests (e.g. OS/2 and QNX) require this feature and will fail to boot without it.

aliyorum.

Zaten makineniz macintosh usb ye boot etmeye gerek yok dvd iso kalıbı olarak yazdırırsanız makineniz zaten görür ve yükler... ( [h=3]Vuze Bittorrent Client - The Most Powerful Bittorrent Software on Earth[/h]www.vuze.com/ - Önbellek - Benzer
Vuze is the easiest to use and the best torrent download software on the internet.

[h=3]Download[/h]Vuze (formerly Azureus) is a P2P filesharing client using the bittorrentprotocol.

[h=3]Device Playback[/h]Video Conversion & Device Playback. Any use of Vuze® and Vuze+™ that ...

)... Yükleyin onda arama motoru var hangi Macosx sürümü istiyorsanız yazın, birçok link çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…