Maç Sonucu: Fenerbahçe 1-2 Galatasaray

Kediciklerin neden yabancı hakem istemediğini her maç bize hatırlatan Türk "hakemlerine" teşekkür ederiz. İlk yarı kötü oynadık evet ama lemina atılması gerekirken kart bile görmedi, penaltımız verilmedi ve hakem sürekli bize yapılan faulleri görmezden gelip karşı tarafa yaptığımız en ufak müdahalede faul çalıp durdu. Mourinho'ya da sinirliyim fetullahın şeylerini gömemedi sahaya hakemleriyle beraber.

Çok fazla konuşmak da istemiyorum gs'li moderatörler 1 ay banlıyor sonra.

Kanka Beşiktaşlıyım Kaan Ayhan ceza sahasında el yaptı penaltı vermedi var nasıl göremiyor? Ben TV'den görüyorum Mario Lemina'nın atılması lazımdı çok sert faul yapıyordu bence yapı vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Beşiktaşlıyım Kaan Ayhan ceza sahasında el yaptı penaltı vermedi var nasıl göremiyor? Ben TV'den görüyorum Mario Lemina'nın atılması lazımdı çok sert faul yapıyordu bence yapı vardı.

Kaan Ayhan'ın yaptığı pozisyonun tamamen aynısı yine Galatasaray Fenerbahçe maçında oldu. Oğuzun ayağıyla vurduğu top açık eline çarptı, penaltı verilmedi. Bütün fenerliler kural kural diye penaltı değil dediler. Herhalde 1,5 ayda unuttular kuralı. Leminanın da atılmasını gerektiren bir pozisyon yok. Futbolu Avrupa da oynandığı gibi sert oynayan bir oyuncu. 1-2 tane faulünü es geçmiş olabilir şu an net hatırlamıyorum. Ona bakarsak Çağların Barışa 5 kere faulü var vermediği.

Mert Müldür'ün pozisyonu penaltı. 1 2 tane faulü es geçmiş diyorsun. Sen bile söylüyorsun bak. Lemina'nım atılması lazımdı. Adamın ayağına basıyor sarı kart vermesi lazım vermiyor hadi ilk sefer deyip es geçti diyelim aynı sert müdahelelere devam etti ve tek bir sarı kart bile çıkmadı. Maçta böyle bir sürü gs lehine hakemin kararı var nerdeyse her faulu gs lehine verdi. Çağların barışa faulü demişsin de ikili mücadeleden ibaretti o, barış da çağları tutup duruyordu ki zaten çağlar sarı kart da yedi maçın devamında.

Kerem Demirbay tüm Türkiye'nin yapmak istediğini yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nedir böyle yahu ? Valla rezillikler bir GS'de bir FB'de bitmiyor. Süper Lig kadar çöp ve boş zaman kaybı bir şey yok. Artık 1 dakikamı bile harcamam Çöp Lig'e. Galatasaray ve Fenerbahçe bitirdi çünkü. Giderim duvara bakarak düşünme eylemi yaparım daha iyi en azından ufkum açılır.

Kanka Beşiktaşlıyım Kaan Ayhan ceza sahasında el yaptı penaltı vermedi var nasıl göremiyor?
Futbolcu ayakla topa müdahale edip eline çarparsa penaltı olmuyor.

Allah aşkına o nasıl bir çizgi? O nasıl ofsayt değil.Her türlü yapıyı arkasına almış Fener. Geçen maçtada aynısı oldu. Farka gidecek her maçta artık ne yapıp ne ediyorlarsa içinden geçiyorlar maçın.

Aynı şeyi Okan Buruk yapsa şiddetten önce fenerli hesaplar dakika başı her yerden post atar ceza aldırtırdı. Bakıyorum şöyle ekşi sözlüğe falan adamlar sadece burnunu sıkmış niye yere atıyo falan diyo. Yüzsüzlükte her dakika arşa çıkıyo bu taraftarlar.

Sağlam tiyatro izledik yine.

2-0 önde olan Rizespora karşı maçı 2 kırmızı 1 penaltı ile çevirme.

2-2 Göztepe maçında verilen haksız penaltı

Trabzonspor maçında Fenerbahçe geriye düşmesin diye iptal edilen tertemiz gol.

Eyüpspor maçında Fenerbahçe geriye düşmesin diye iptal edilen tertemiz gol.

Konya deplasmanında maçın son anlarında verilmeyen penaltı

0-0 Samsunspor maçında Fenerbahçe öne geçsin diye verilen kırmızı kart

4 as oyuncusunu yedek bırakan Bodrumspor

Ligde bu sezon kırmızı kart görmeyen tek takım.

İlk 5 sıradaki hiçbir takıma karşı galibiyet almadan şampiyonluk beklemek.

Galatasaray kollanıyor deyip yönetim ve hocasının istifasını istemek

Aklıma bu kadar tiyatro örneği geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…