B BatuhanKabadayi- Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum. USB'ye yazdırırken FAT-32 seçtim. Seçtiğim seçenek doğrumu bilmiyorum ama sanırım yanlış. Günlerce uğraşmama rağmen bu hatayı çözemedim. Sanırım NTFS olması gerekiyormuş yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum. USB'ye yazdırırken FAT-32 seçtim. Seçtiğim seçenek doğrumu bilmiyorum ama sanırım yanlış. Günlerce uğraşmama rağmen bu hatayı çözemedim. Sanırım NTFS olması gerekiyormuş yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Ağustos 2014 #2 En son çıkan hatayı ufak bir arama yapsaydınız, ya da arama yapmanıza gerek yok, herhangi bir rehberi izleseydiniz IOBluetooth hatasının ekran kartından olduğunu anlarsınız. Ek olarak kurulum yaptığınız sistemin özelliklerini yazmayı da unutmayın.
En son çıkan hatayı ufak bir arama yapsaydınız, ya da arama yapmanıza gerek yok, herhangi bir rehberi izleseydiniz IOBluetooth hatasının ekran kartından olduğunu anlarsınız. Ek olarak kurulum yaptığınız sistemin özelliklerini yazmayı da unutmayın.
B BatuhanKabadayi- Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #3 Çok aradım fakat hepsi yabancı dil olduğu için anlamam zor olmuştu teşekkür ederim. Buda sistemim.